הוראות הכנה משקה חם מאצ'ה
אפשר להכין משקה מאצ'ה בשיטה המסורתית (באמצעות מקצף) או בשיטה מודרנית (באמצעות כפית רגילה). בחרו את השיטה שיותר נוחה לכם. |
![]() |
איך מכינים מאצ'ה בשיטה המסורתית:הכלים הדרושים: סט מאצ'ה הכולל מקצף, כפית וספל. רצוי גם מסננת.
טיפ 1: אם אתם מתארחים ביפן נהוג לשתות תה מאצ'ה בלגימה קולנית. קולות שתייה מעידים שאתם נהנים מהמשקה וזה נחשב מנומס! טיפ 2: לעולם אל תגישו ליפני ספל תה מלא עד הסוף. זה עלבון! זה כאילו שלא אכפת לכם שיישפכו עליו מים רותחים. איך מכינים מאצ'ה בשיטה המודרנית:
טיפ: לקבלת מירקם חלק יותר, אפשר להניח על הספל מסננת ולהעביר את אבקת המאצ'ה לתוך הספל דרך המסננת, כמו שמסננים אבקת סוכר מעל עוגה. אפשר גם לערבב את המאצ'ה בספל עם מקציף חלב חשמלי, במקום כפית, לקבלת מירקם קטיפתי יותר. תה מאצ'ה מוכן, שתייה מהנה! |
לרכישת אבקת תה ירוק מאצ'ה
לרכישת אבקת תה ירוק מאצ'ה פרימיום
לרכישת סט כלים להכנת מאצ'ה
לרכישת מקצף מאצ'ה